LICHIDE CU NICOTINA

Descoperă gama vastă de e-lichide pentru vapori, disponibile într-o varietate bogată de arome premium și opțiuni de nicotină, inclusiv concentrații de 3mg, 6mg, 12mg, 18mg și 20mg. Aceste e-lichide sunt concepute pentru a satisface diversele preferințe gustative și nivelurile de dependență de nicotină ale utilizatorilor.

În comparație cu dispozitivele de vapare de unică folosință, e-lichidele sunt o opțiune mai ecologică și mai prietenoasă cu mediul. Sticlele de e-lichid sunt ușor reciclabile, contribuind la reducerea deșeurilor de plastic și la conservarea resurselor naturale. Pe de altă parte, dispozitivele de vapare de unică folosință conțin materiale dăunătoare și toxice pentru mediu, cum ar fi plasticul, piesele de aluminiu și bateriile cu ioni de litiu, care pot polua mediul înconjurător și pot afecta sănătatea publică.

Prin urmare, alegerea e-lichidelor pentru vapori nu numai că îți oferă o gamă largă de arome și opțiuni de nicotină, dar și contribuie la protejarea mediului înconjurător și la promovarea unui stil de viață mai sustenabil.

Afiseaza: 1-21 din 53 produse

 Filtre

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40 745 857 738 hello@steamokmall.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!